Bygg din spelhörna med rätt belysning och kablar

80.248.231.213 Sites > storakulturbloggpriset.se > Varianter av dataspel > Bygg din spelhörna med rätt belysning och kablar

Varje spelfantast har stor nytta av en spelhörna för att spela dataspel. Spelhörnan är ett litet avslappnat utrymme som är perfekt för att spela tillsammans med dina vänner en helg eller en kväll. För att det ska bli mysigt att spela är det ingenting som slår bra belysning. Kom ihåg att kablar och ledningar är en viktig aspekt när du bygger en spelhörna. Om du bygger en spelhörna från grunden på tomten kan du behöva köpa kablar för utomhusbruk hos Elgrossisten som är godkända för markförläggning. En varm rekommendation när du köper kablar och ledningar är att prioritera kvalitet framför kvantitet, det vill säga att du tänker på varumärke och tekniska specifikationer. Annars finns risken att du får kortslutning och att du måste uppgradera kablarna.

Du bör vanligtvis inte använda en vanligt vit kabel eftersom dessa inte är tillverkade för att läggas i mark. Kablarna för utomhusbruk i Elgrossistens sortiment kommer från följande välrenommerade varumärken: A-Collection, Draka, Gigamedia och Nkt.

Köp kablar från välrenommerade varumärken

Varför är det viktigt att köpa kablar från välrenommerade varumärken? Produkter från de mest uppskattade varumärkena är oftast mer tillförlitliga och robusta än motsvarande produkter från okända varumärken. En högpresterande märkeskabel har nästan alltid en PVC-mantel av hög kvalitet som inte skadas så lätt. Kopparn som används i märkeskablar är 99,99 procent ren och storleken stämmer exakt överens med vad som anges. Kabeltillverkare bakom okända varumärken kan kompromissa med kvaliteten på kopparn, manteln och storleken för att sänka priset.

Om du ska dra långa kablar till spelhörnan är det bra att veta att spänningen blir mindre ju längre kabeln kommer från transformatorn. Av denna anledning kan du behöva en större kabel för att säkerställa att spelhörnan får strömmen den behöver. Det sista du vill ska hända är att spelhörnan du byggt får kortslutning eller att strömmen inte räcker till, så det är alltid bäst att rådfråga eller anlita en certifierad elektriker.

Hos Elgrossisten hittar du även ett enormt sortiment av belysning och lampor. Det finns massor av alternativ att välja mellan och det är spännande att prova unika belysningslösningar. Till exempel har du energieffektiva och miljövänliga LED-spotlights som förbrukar 90 procent mindre el än vanliga glödlampor.